Refurbished Kamado's & Demomodellen

In de webshop vind je geen refurbished Kamado's & demomodellen / tweede hands kamado's. Deze zijn alleen in de winkel verkrijgbaar. Hierop is vaak een mooie korting van toepassing. Het aanbod en de prijzen hierin zijn altijd wisselend. Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken op het volgende nummer: 023-2052252  Wij kunnen helaas geen informatie hierover per mail verstrekken, je bent van harte welkom in de winkel om de modellen te bekijken!

Je kan dezelfde garantie verwachten als op andere nieuwe modellen. Maar je ontvangt natuurlijk niet voor niets een mooie korting. Soms is hier extra toelichting voor nodig, ons team informeert je hier graag over! 

Let op: Iedere kamado is uniek door de handgemaakte afwerking. Keramiek is een natuurproduct waardoor er variaties zijn in de donkere kleur en de structuur hiervan. Je ontvangt op de keramische dome en base garantie, echter bij eventuele vervanging hiervan kan de kleur & textuur afwijken. Bij afwijking in kleur en/of textuur kunnen hier geen rechten aan ontleent worden. Meer informatie hierover vind je in de garantievoorwaarden.