Bestelling retourneren / ruilen / annuleren

Wanneer je een bestelling hebt gedaan, maar er na ontvangst niet helemaal tevreden mee bent, dan heb je de mogelijkheid om deze te retourneren. Dit kan alleen wanneer de artikelen in de originele verpakking zitten en onbeschadigd zijn. 

Bestelling retourneren:
Je hebt na ontvangst van je product 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd indien het een productiefout of schade betreft. Enkel de retourkosten zijn voor eigen rekening. Wij zullen binnen 14 dagen na ontvangst van je retour  het verschuldigde orderbedrag terugstorten. 

Let op, je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van retourneren en het in goede staat retourneren. Sommige artikelen, zoals kamado’s, pizzastenen, plate setters en gietijzeren producten zijn kwetsbaar tijdens transport. Wij zullen alleen voor onbeschadigde artikelen het betaalde bedrag terug te betalen.

Bestelling annuleren: 
Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht (het annuleren van je bestelling, voordat levering plaats heeft gevonden), zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden, het crediteren van verzendkosten zal komen te vervallen. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Bestelling ruilen:
Wil je een artikel ruilen? Retourneer dan je bestelling. Je kunt vervolgens zelf het juiste artikel bestellen via de website.

Retourprocedure: 
Print het retourformulier uit, vul deze in en voeg deze bij je retourzending. Het retour-adres staat vermeld op het formulier. Breng je pakket vervolgens naar een Postagentschap en bewaar de verzendcode goed. Nadat we het pakket ontvangen hebben zullen we deze zo spoedig mogelijk verwerken en crediteren (maximaal binnen 14 dagen).