Workshops

De BBQ experts van Harlem BBQ staan te trappelen om je de fijne kneepjes van het BBQ vak te leren. Doormiddel van verschillende workshops leer jij de meest creatieve gerechten te maken en op een optimale manier om te gaan met jouw kamado! 


Veel gestelde vragen: 

1. Wat is de maximale groepsgrootte: 20 personen

2. Kan ik ook een workshop reserveren op een andere locatie? Dit is niet mogelijk, wij bieden alleen workshops aan op onze locatie in Haarlem. Wel denken we graag met je mee voor een programma op maat. Neem hiervoor telefonisch contact op: 023-2052252 (dinsdag t/m zaterdag tussen 09.00 en 16.00 uur).

3. Is de workshop binnen of buiten? De workshop vindt plaats in onze inspiratietuin in de buitenlucht, maar wel overdekt. 

4. Ik heb nog een (oude) voucher. Is deze nog wel geldig? Heb jij eerder een voucher ontvangen van een workshop vanwege Corona? Deze zal niet verlopen (ook als de datum op de voucher dat wel zou vermoeden) en blijft geldig, hier gaan we flexibel mee om. Neem contact met ons op voor het verzilveren van deze voucher op 023-2052252 of dien een serviceaanvraag in. Vergeet dan niet de code mee te sturen. 

5. Op welke dagen worden de workshops aangeboden? Afhankelijk van ons aanbod kan dit per week en periode verschillen. Check hiervoor de agenda. Staat een gewenste datum er nog niet bij? Dan vragen we je om geduld te hebben. Het is nog niet mogelijk om workshops te reserveren voor niet gepubliceerde data. Wij vernieuwen de agenda zodra we weer nieuwe workshops kunnen aanbieden. 

6. Zijn de drankjes inclusief? Ja, zowel non alcoholische als alcoholische dranken zijn inclusief. 

7. Is er een minimum leeftijd voor de workhop? Ja, de minimum leeftijd is 18 jaar. 

6. Wat zijn de coronamaatregelen voor de workshops? De workshops worden buiten in een open partytent aangeboden, waardoor er voldoende ventilatie is. Wel zijn er enkele spelregels: 

 • De toegang tot de workshop voor jou en je medebezoekers zal alleen verleend worden op vertoon van een geldige QR-code uit de CoronaCheck app en vanaf 14 jaar in combinatie met een geldig ID (Paspoort, Identiteitskaart of Rijbewijs).
 • Vanwege de Covid-19 maatregelen is het enkel mogelijk om per twee personen tickets aan te schaffen. Is de gewenste workshop niet meer beschikbaar, houdt dan de agenda in de gaten voor een alternatieve datum. 
 • De Grillmaster zal u bij aanvang u informeren over de maatregelen die wij hebben genomen om de workshop Covid-19 proof aan te bieden.
 • We houden 1,5 meter afstand van elkaar, wassen regelmatig de handen, gebruiken nitrilhandschoenen en desinfecteren regelmatig de werkplek. De faciliteiten hiervoor worden aangeboden door Harlem BBQ. 
 • Bij klachten of verdenking op Covid-19 blijft u thuis. De workshop haalt u op de een ander moment in. Afmelden tot een week van te voren is kosteloos. Daarna worden er kosten voor annulering in rekening gebracht. We plannen samen een nieuwe datum om de workshop in te halen (met 50% korting). We proberen zo flexibel mogelijk met u mee te denken. 
 • We werken in kleinere groepen en u wordt per 2 personen ingedeeld op 1 werkplek en 1 kamado.
 • Koopt u 2 of meerdere workshoptickets, dan wordt u in de buurt van elkaar ingedeeld. Afhankelijk van de groepsindeling kan geen garantie hiervoor gegeven worden. Iedereen werkt op zijn eigen werkplek, er wordt niet gewisseld tijdens de workshop.
 • De workshop vindt plaats in onze inspiratietuin in de buitenlucht, maar wel overdekt. 
 • De ontwikkelingen omtrent het virus en de regelgeving kunnen snel veranderen. Uw veiligheid staat voorop. Daarom passen wij continu onze werkwijse aan. Uiteraard informeren wij u hier zo goed mogelijk over. 
 • Wanneer u onze richtlijnen en instructies niet volgt, kunnen wij u de toegang tot de workshop ontzeggen en krijgt u geen geld terug. 
 • Wij willen u graag een leuke en leerzame workshop aanbieden, maar uw en onze veiligheid staat voorop. Houd rekening met elkaar, zodat we samen een mooie BBQ workshop beleven!