Contact

Bij Harlem BBQ vertegenwoordigen we de merken: The Bastard, Grill Guru, Grizzly Grills en Ofyr. Daarnaast bieden we talloze accessoires & heerlijke kruiden en rubs voor de mooiste BBQ gerechten.

Openingstijden Winkel: 
Dinsdag tot en met zaterdag 09:00 tot 17:00
Maandag en zondag: Gesloten

Contact Harlem BBQ:
Oudeweg 101
2031CC Haarlem

Telefoon: 023-2052252


Veel gestelde vragen: 

1. Heb je een vraag over je bestelling? Neem hier contact met ons op. Vergeet niet je ordernummer te vermelden. 

2. Schade / defect melden:  Dien een service aanvraag in bij de klantenservice van het desbetreffende merk.

3. Ik heb een vraag over (de werking) van een product: Neem telefonisch contact met ons op op 023-2052252, of stel je vraag hier.

4. Ik wil (een deel van) mijn bestelling retourneren:  Je vindt hier alle informatie over het retourneren van jouw bestelling. 

5. Ik wil mijn kamado registreren voor Garantie: Dat kan met een geldig aankoopbewijs met daarop de naam van de erkende dealer en de aankoopdatum. 

6. Een onderdeel nodig dat niet onder garantie valt & niet online verkrijgbaar is:  Tegen betaling is het mogelijk om onderdelen aan te schaffen. Dien een service aanvraag in bij de klantenservice van het desbetreffende merk. Vergeet niet een foto toe te voegen van de situatie + een kopie van je aankoopbewijs waarop de aankoopdatum zichtbaar is. Heb je geen aankoopbewijs, stuur dan een foto mee van de complete BBQ, het onderstel en de dome thermometer en geef aan welk formaat BBQ je hebt. Op die manier kunnen we bepalen welk model je hebt en daarmee welk onderdeel. 

7. Ik wil weten of een product beschikbaar is in de winkel: Neem telefonisch contact met ons op op 023-2052252

8. Kan ik in de winkel cash betalen? Nee, het is niet mogelijk om in de winkel contant te betalen. Wij nemen alleen pinbetalingen aan. 

9. Kan ik in de winkel met een VVV bon  betalen? Nee, dit is niet mogelijk. Wel accepteren we cadeaubonnen die zijn uitgegeven door Harlem BBQ. 

10. Hebben jullie ook cadeaubonnen? Ja, deze hebben we zeker! Deze zijn alleen in de winkel verkrijgbaar, niet online in de webshop. 

KvK-nummer: 64553183
BTW-nummer: NL855716691B01