Betalen

Betalen

Voor het betalen bij de afhaal mogelijkheid kan je uitsluitend met Pin betalen.

Voor betalingen in onze webwinkel werken wij samen met Sisow. Bij HarlemBBQ kan je betalen met iDEAL, VISA, MASTERCARD, BANKCONTACT of door vooruitbetaling via bankoverschrijving. Bij vooruitbetaling ontvangt u een factuur betaalverzoek via onze paymentprovider Sisow. Na ontvangst van uw betaling door Sisow vindt de levering plaats.

De verzendkosten tot 30 kilo bedragen € 6,95 bij levering in Nederland en Belgie,
De verzendkosten boven 30 kilo bedragen € 29,95 bij levering in Nederland en Belgie,
Boven een orderwaarde van € 800,00 is de verzending helemaal gratis. 

Bankoverschrijving 

Je kan het bedrag per bank overmaken, waarna wij de zending versturen. Als je dit aangeeft bij het betalen ontvang je vanzelf instructies over hoe de betaling in zijn werk gaat. 

iDeal 

Met iDeal kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

iDeal is mogelijk als je bankiert bij een bank die Ideal ondersteunt